Чакането може да вбеси всеки Овен. Затова представители на този

...
 
Чакането може да вбеси всеки Овен. Затова представители на този
Коментари Харесай

Сватбен хороскоп: най-добрата възраст за сключване на брак според зодията

 

Чакането може да вбеси всеки Овен. Затова представители на този знак постоянно бързат и се женят много рано, единствено няколко месеца след началото на връзката. Но звездите мощно предлагат на Овена да не бърза да се дами преди 28 -годишна възраст. И най-хубавото, което би трябвало да извършите първо, е да си отговорите на въпроса: бракът ще ми донесе ли дълготрайно и комфорт.

 

Телец

 

За разлика от импулсивния и деятелен Овен, Телецът наподобява по -стабилен и рационален. Представителите на този знак мощно имат вяра в любовта на живота и са подготвени да отпразнуват златната годишнина от сватбата със брачна половинка си. Най -добрата възраст за започване на сериозна връзка е не по -рано от 30.

 

Близнаци

 

Характерното за Близнаците е способността да обожават колегата си, само че те се обожават още повече. А партньорството с някой, който не дава отговор на всичките им прочувствени потребности, може да бъде злополучие и за двамата. Поради тази причина те нормално се женят няколко пъти. Най -добре е да се женят след 36 -годишна възраст, когато е взето решение да се води по -подреден метод на живот.

 

Рак

 

Раците идеализират самата концепция за брак, по тази причина мечтаят да се оженят допустимо най -скоро. Те зачитат обичайните фамилни полезности и стартират да водят самостоятелен живот много рано. Затова астролозите поучават Раците да се женят от 23 до 25 години.

 Сватбен хороскоп: най-хубавата възраст за подписване на брак съгласно зодията

Лъв

 

Представителите на този знак бързо стартират да мислят за брак. Освен това Лъвовете може умерено да се нарекат един от най -надеждните съпрузи, които се стремят да живеят с един човек през целия си живот. От друга страна, намирането на сътрудник, който дава отговор на високите стандарти на Лъва, не е елементарно. Затова този знак се дами много късно – сред 39 до 41 години.

 

 

Дева

 

Девите са по -фокусирани върху кариерата си и оставят персоналния си живот на назад във времето. Това е изцяло обикновено за тях. Представители на този знак обаче срещат човек, с който построяват в млада възраст. Следователно бракът им значително зависи от това дали другата половинка е съгласна да изчака. Най-добрата възраст за брак за Дева е 21-24 или 27-29 години.

 

Везни

 

Родените под знака на Везни са подготвени да се оженят много рано, даже преди 20 -годишна възраст. Но заслужава ли си да се направи? По -добре да отделите време за проучване на личността на колегата си и да изчакате малко. Прибързано е, само че доста хора от този знак стават рано родители. Везните могат да изградят сполучлив и същински от втория или третия път.

 

Скорпион

 

Скорпионите са много прочувствени, по тази причина елементарно се женят, само че по -късно губят интерес към И това се трансформира в същински проблем, който пречи на представителите на тази зодия да изградят мощен и благополучен брак. Резултатът е няколко краткосрочни брака. Но в случай че погледнете тази линия от друга позиция, се оказва, че Скорпионът е кадърен да построява здрави взаимоотношения на всяка възраст.

 Сватбен хороскоп: най-хубавата възраст за подписване на брак съгласно зодията

Стрелец

 

Един от най-свободолюбивите знаци на зодиака. Тези хора са склонни да отсрочват всички решения за неопределен срок. В резултат на това Стрелците нормално се женят късно, на 35 и повече години. На тази възраст те са подготвени да се съсредоточат напълно върху любовта. Но в случай че до тях има сътрудник, който споделя задачите им и обича да пътува доста, съюз може да бъде подписан по -рано.

 

Козирог

 

Козирозите нормално се женят на 25 и стават родители рано. И е вярно. И всичко това с помощта на способността елементарно да поемате отговорност и да планирате времето си. За Козирозите е значимо близките да се възхищават на фамилията си, а лоялността към околните им им оказва помощ да преодолеят всевъзможни спънки.

 

 

Водолей

 

Подобно на Стрелеца, Водолеят жадува за независимост. Те обичат да се усещат неповторими и истински, заради което нормално слагат себе си преди всичко. Ако Водолеят одобри брака, нормално това се случва едвам на 40-45 години.

 

Риби

 

Рибата има свръхестествен вътрешен свят. И макар че това е прелестна линия на тяхната персона, безконечното „ хвърчене в облаците “, фантазиите и фантазиите могат да усложнят живота им. Изглежда, че търсенето на сродна душа лишава доста време, само че на процедура представителите на този знак вършат избор в ранна възраст. Най -добре е Рибите да се оженят на 27 години.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР